tiistai 6. huhtikuuta 2010

Wikisivuja

Kylläpä aika on kulunut. Sinällään hyvä, että ollaan kohta kesässä, toisaalta huono, koska en ole saanut juuri mitään aikaan.

Minulla meni pitkään, että keksin sopivaa käyttötarkoitusta oppimillemme (tai pikemminkin näkemillemme) asioille. Omat pedanet sivuni toimivat aika monipuolisesti, enkä ole keksinyt niiden oheen muuta tarvetta. Sitten yhtäkkiä löytyikin kaksi erillistä juttua.

Nyt minulla on oma wikisivusto uusille tutor-opiskelijoillemme. En ole heitä vielä sinne kutsunut, koska minulla ei ole vielä heidän sähköpostiosoitteitaan, mutta kerään ne seuraavassa tapaamisessa. Olen jo laittanut sinne materiaalia - kevään koulutusaikataulun ym. Sinne voimme kerätä yhdessä työstämäämme materiaalia erilaisia tapahtumia varten.

Anne perusti wikisivuston kanta-Hämeen opoille. Alamme työstää siellä yhdessä tulevia opopäiviä 2012. Laitoin sinne jo materiaalia - kokousmuiston ynnä muuta tärkeätä. Sivusto tuntuu toimivan hyvin tässä tarkoituksessa. Olenkin siitä ihan innoissano.

1 kommentti:

  1. Kerro sitten kokemuksistasi siitä, miten tutorit ottavat wikin vastaan ja millaisia käyttötarkoituksia sille keksitte!
    t. Pieta

    VastaaPoista